Solid Snake (El soldat que deixa marca)

Posted: January 29, 2014 in personatges que deixen marca
Tags: ,

Avui en la primera edició de personatges que deixen marca veurem la fitxa de un dels millors soldat dels videojocs Solid Snake.

solidsnake1

 

Solid Snake es el protagonista principal de la saga Metal Gear mes conegut com l’exercit de un home  es un soldat d’elit entrenat en la unitat Fox-Hound aficionats els esports de risc ( escalada,busseig,rapel…) esta basat en utilitzar armes de curt i mitja abast i moltes tècniques de cos a cos. Es un gran fumador que en les escenes de pel·lícula del joc fuma i també l’utilitza per distreure els enemics. físicament  amb la informació adquirida a Metal Gear 2: Solid Snake, té una altura de 178 cm i pes prop de 75 kg junt amb un Quocient intel·lectual de 160. En les dades proveïdes a Metal Gear Solid, mesura 182 cm i té un CI de 180. Domina uns sis llengües. En cap moment sabem el seu nom tot hi que ell diu dir-se David.En cada entrega que surt es mes vell per que es un clon hi pateixen un envelliment superior el repartir els gen entre tres germans ell,Liquid snake i solidus snake. El seu pare genètic es el guerra mes gran en una guerra patida el segla 20 (BIG BOSS) el que snake mata en el MG

Detalls de la seva joventut són poc menys que desconeguts. L’única pista fiable és el comentari que ell mateix fa a Metal Gear Solid: “He estat criat per moltes persones”.

PD: Espero que us hagi agradat i que deixeu comentaris amb els vostres opinions sobre aquest personatge que ha deixat una marca dins tots els que han jugat amb ell.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s