Wolfenstein: The New Order

Posted: January 22, 2014 in pròxim llançament
Tags: ,

Hola a tots.

avui, aquí us informem que aquest any torna el “shooter” que ha donat pas a totes les generacions de “shooters” el gran wolfenstein ens tornarà ha portar hores inacabables destruint l’imperi nazi que s’ha creat en aquesta simulació de que passaria si alemanya hages guanyat la segona guerra mundial.En aquesta entrega haurem de guanyar a més de soldats, mechas de combat desenvolupats per ha científics Nazis que intentaran fer lo impossible per que nosaltres morim en l’intent de canviar el món.

el principi del post hi ha el tràiler en espanyol (lamentable-ment no hi ha tràiler disponible en català.) tot hi que crec que potser es millor per que no vull pensar com seria un nazi cridant: maleit yanki americà inclinat davant de la nova ordre mundial o mor muahahaha.

PD: en el pròxim post us donaré informació sobre el naixement de aquest gran joc hi com a viscut les noves tecnologies. El vídeo ha estat extret de Youtube hi es el tràiler que es va presentar a la E3  la empresa desenvolupadore del joc

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s